Jazz On Five - Blogg

Här är anteckningar om bandets händelser:

2013-08-17
Utedanskväll med Jazz on five på Plaskan - en fin danstradition återuppstod för en kväll. Varje sommar fram till 1962 anordnade Lantbrukseleverna i Alnarp dans på utedansbanan Plaskan. Detta var en nostalgisk kväll då det återigen såldes dansbiljetter. De kostade bara 25 öre stycket och det var så många som sansade så de ordinarie biljetterna tog slut! En speciell gäst sjöng på 3 låtar: Bosse Wickström, som faktiskt stått för underhållningen här förr!
Ulrika Smedman - sång, Björn Gröhn - piano, Mats Olsson gitarr och sång, Lanny Kirkhorn - bas, Tibor Minya - trummor.
Julius Production AB i samarbete med Alnarpsparkens vänner. Lomma kommun firar 50 år.


2013-04-06
En oerört kul spelning på privat fest. Glada dansande gäster från första tonen till sista!


2012-11-17
En händelserik och mycket rolig spelning på en privat fest. Ett mycket trevligt festsällskap som dansade från start till sista tonen!  


2012-03-03
Privat bröllopsfest, spelning med de 5 medlemmarna i Jazz On Five, dvs Björn Gröhn (p), Mats Olsson (g), Lanny Kirkhorn (b), Tibor Minya (d) samt Ulrika Smedman (v).2010-09-25
Konserten på Kulturkalaset i Lund gick bra och vi hade det supertrevligt. En mysig liten scen med rundat tak och väggar - ja, men bara 3 st ;) - hade rullats till Västra Stationstorget. De utlovade medhörningshögtalarna hade inte levererats till scenen men vår duktige pianist Björn hjälpte till att föreslå hur befintliga högtalare kunde användas. Det var lite stressigt att fixa allt, rigga och soundchecka på 30 min så det blev tyvärr en liten försening men inte alltför lång. Vår gitarrist Mats kunde inte vara med så vi fick för kvällen ett mycket uppskattat inhopp: den superduktig gitarristen Dag Glebe! En mycket trevlig publik kom och lyssnade och värmde oss med sina applåder. Ett stort tack till alla som kom dit!

Från vänster:
Björn Gröhn - piano, Ulrika Smedman - sång, Dag Glebe - gitarr, Lanny Kirkhorn - bas, Tibor Minya - trummor.